TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Bine ați venit pe site-ul www.policlinicamedica.ro!

Acest site este administrat de POLICLINICA MEDICA și este proprietatea sa. Prin accesarea acestui site vă exprimați acordul cu privire la clauzele mai jos menționate.

Pentru a păstra corectitudinea informațiilor POLICLINICA MEDICA își rezervă dreptul de a modifica, corecta, adăuga, șterge, schimba, parțial sau total, termeni și condiții ale site-ului, fără a fi necesară o notificare în acest sens. Periodic vă sfătuim să vizitați această secțiune pentru a vă informa cu privire la condițiile de utilizare.

DREPTURI DE AUTOR

Conținutul site-ului, elementele de design, grafică, imagini, texte, simboluri, reprezinta proprietatea POLICLINICII MEDICA și sunt protejate de legislația în vigoare, privind protecția drepturilor de autor.

Este interzisă utilizarea oricărui element dintre cele menționate mai sus, fără acceptul prealabil al deținătorului de drept, în acest caz, POLICLINICA MEDICA.

Conținutul site-ului nu poate fi reprodus, distribuit, modificat sau copiat sau transmis fără permisiunea deținătorului de drept POLICLINICA MEDICA.

Condiții de utilizare. Raspundere, garanții, limitări

Utilizatorul poate accesa acest site pe propria răspundere și la liberul arbitru, fără a pretinde

POLICLINICA MEDICA nu oferă utilizatorului acestui site nicio garanție cu privire la următoarele aspecte:

  • Server-ul pe care este gazduit site-ul sau e-mail-urile trimise de către reprezentanții Medica nu conțin viruși sau alte elemente care pot aduce daune utilizatorului;
  • Funcționarea site-ului fără întreruperi sau fără erori;
  • Compatibilități între site si calculatorul sau dispozitivul de acces al utilizatorului;
  • Actualizarea permanentă a informațiilor de conținut, text, acestea fiind conforme cu realitatea la momentul înregistrării pe site;

POLICLINICA MEDICA nu îsi asumă, așadar, răspunederea pentru eventuale daune directe sau indirecte cauzate de accesarea sau folosirea site-ului, acțiune pe care utilizatorul o face în mod voluntar. De asemenea, administratorul site-ului nu este răspunzător pentru accesarea acestuia de pe alte site-uri externe sau link-uri către site.

Securitate

Utilizarea site-ului se face fără a fi necesară înregistrarea unui cont de utilizator. 

Orice tentativă de utilizare abuzivă sau frauduloasă a site-ului , de copiere a informațiilor cuprinse în acest site cu scopul de a le comercializa, va fi pedepsită conform legislației în vigoare.

DATE PERSONALE ȘI POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

POLICLINICA MEDICA are obligația de a administra datele dumneavoastră personale în condiții de siguranță, fără a folosi în mod fraudulos aceste date. Conform legislației în vigoare POLICLINICA MEDICA este colector de date cu caracter personal, care vi se solicită la completarea formularului de solicitare a unei programări.  Confidențialitatea acestor date este asigurată de către Policlinica Medica, iar nicio informație cu privire la identitatea dumneavoastră sau dorința de a accesa anumite servicii nu vor fi dezvăluite sau folosite în alte scopuri care pot aduce daune beneficiarului / utilizatorului.

Confidențialitatea  dumneavoastră este foarte importantă pentru noi, de aceea vă asigurăm de respectarea legislației cu privire la colectarea și procesarea datelor cu caracter personal. Mai multe informații cu privire la acest subiect regăsiți la secțiunea „Politica de confidențialitate” din conținutul site-ului.

LEGISLAȚIE

Acești termini șii condiții de utilizare a site-ului se supun legislației din Romania, iar orice litigiu se va rezolva mai întâi pe cale amiabială, în decurs de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea unei reclamații.  În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în acest mod,  în termenul prevăzut, se va apela la instanța judecătorească de pe raza Județului Sibiu, unde MEDICA S.R.L. are sediul principal.

DATE DE IDENTIFICARE

MEDICA S.R.L.

Sediul social: SIBIU, CALEA DUMBRĂVII, NR. 107, COD POȘTAL 550399

Cod Unic de Înregistrare: 13 66 48 76

Numar de Înregistrare la Registrul Comertului: J 32 / 54 / 2001

Telefon: 0269 212 079

E-mail: office@policlinicamedica.ro

Website: www.policlinicamedica.ro

 

POLICLINICA MEDICA SIBIU

Calea Dumbrăvii 107 (colț cu str. Aron Pumnul), Sibiu, jud. Sibiu

0269 212 079

programare@policlinicamedica.ro

ASOCIATIA „MEDICA - AI GRIJA DE TINE”

Calea Dumbrăvii, Nr. 107 ( colț cu Str. Aron Pumnul ), Sibiu, Jud. Sibiu

0269 212 079

programare@policlinicamedica.ro

POLICLINICA MEDICA FAMILY CENTER SELIMBAR

Str. Doamna Stanca, Nr. 13G, Șelimbăr, Jud. Sibiu

0369 435 319

programare@policlinicamedica.ro