Medici specialiști și primari de renume din Sibiu vă stau la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră, pentru a vă oferi soluții în tratarea diferitelor afecțiuni cu care va confruntați.

Aveți acces la un număr considerabil de servicii de specialitate, grație medicilor angajați și parteneri care vă sunt alături și vă consiliază în probleme de sănătate.

Cardiologie

Un stil de viață sănătos, corelat cu vizite frecvente la medic, în scop preventiv, constituie un rol semnificativ în menținerea sănătății inimii dumneavoastră!

Vezi servicii
Serviciu CJAS Sibiu

Interne

Specialiștii noștri de medicină internă au competența de a diagnostica și indica tratamentul corespunzător pentru numeroase afecțiuni

Vezi servicii
Serviciu CJAS Sibiu

Psihologie clinica

Vezi servicii

Reumatologie

Termenul de "reumatism", este folosit adeseori în vorbirea curentă, însă acesta acoperă o multitudine de afecțiuni diferite.

Vezi servicii
Serviciu CJAS Sibiu

Psihiatrie

Am inclus în portofoliul nostru de servicii această specialitate, psihiatria, pentru a veni în sprijinul tuturor celor care se confruntă cu probleme psihice sau doresc să preîntâmpine situații neplăcute.

Vezi servicii

Pediatrie

Copilul dumneavoastră este acum în grija medicilor noștri, pentru a-i asigura strarea de bine, pentru a-i readuce zâmbetul pe chip și a vă sprijini în fiecare etapă de creștere!

Vezi servicii

Ortopedie – traumatologie

Rupturi ale oaselor, articulațiilor, mușchilor, tendoanelor? Acestea sunt doar câteva dintre afecțiunile pe care medicii noștri ortopezi le tratează în cadrul policlinicii Medica.

Vezi servicii

Otorinolaringologie (o.r.l.)

Acuzați dureri de urechi, de nas sau gât? Medicii noștri specializați în O.R.L. pentru adulți vă consiliază încă de la momentul diagnosticării și până la recuperarea completă, pe baza unui plan de tratament corect.

Vezi servicii
Serviciu CJAS Sibiu

Neurologie

Afecțiunile neurologice, potrivit specialiștilor în domeniu, sunt numeroase și dintre cele mai complexe. Acestea pot fi afecțiuni ale creierului, măduvei spinarii sau ale sistemului nervos periferic.

Vezi servicii

Medicina de familie

Un medic de familie de excepție este acela pentru care profesia lui trece dincolo de porțile unității medicale în care acesta lucrează. Vă asigurăm de toată implicarea, profesioalismul și responsabilitatea medicului nostru de medicină de familie!

Vezi servicii

Imagistica

Metode non-invazive de diagnostic precum ecografiile, efectuate de medici specialiști în imagistică medicală regăsiți în paleta noastră de servicii medicale.

Vezi servicii

Ginecologie

Ginecologul este cel care oferă sfaturi și consiliere începând de la pubertate, în adolescență, în sarcină, la naștere, alăptare, dar și după aceste etape, în mod constant, de-a lungul vieții unei femei.

Vezi servicii
Serviciu CJAS Sibiu

Endocrinologie

Sistemul endocrin joacă un rol important în desfăsurarea unor funcții ale organismului precum: digestia, reproducerea, ș.a.

Vezi servicii

Diabet si boli de nutritie

Alimentația, necesarul energetic și principiile nutritive implicate în dezvoltarea normală a organismului, dar și consecintele excesului alimentar sau deficiențelor nutritive, sunt câteva dintre aspectele pe care, medicii noștri specialiști în boli de nutriție, le tratează.

Vezi servicii

Urologie

Afectiunile urologice pot fi prevenite prin respectarea unor reguli simple de igiena, dar și printr-o serie de trucuri pe care medicii noștri specialiști vi le pot dezvălui.

Vezi servicii

Dermatologie

Un important indicator al stării noastre de sănătate este pielea. Dermatita seboreică, acneea, papiloamele cutanate, sunt câteva dintre cele mai comune afecțiuni dermatologice cu care vă puteți confrunta și pentru care medicii noștri vă pot oferi soluții de tratament.

Vezi servicii

Cardiolagia pediatrica

Medicii noștri tratează din inimă, cu profesionalism și dedicație inimioara copilului dumneavoastra, pentru ca vizita la doctor să fie un moment plăcut și lipsit de frustrări pentru cel mic.

Vezi servicii

POLICLINICA MEDICA SIBIU

Calea Dumbrăvii 107 (colț cu str. Aron Pumnul), Sibiu, jud. Sibiu

0269 212 079

programare@policlinicamedica.ro

ASOCIATIA „MEDICA - AI GRIJA DE TINE”

Calea Dumbrăvii, Nr. 107 ( colț cu Str. Aron Pumnul ), Sibiu, Jud. Sibiu

0269 212 079

programare@policlinicamedica.ro

POLICLINICA MEDICA FAMILY CENTER SELIMBAR

Str. Doamna Stanca, Nr. 13G, Șelimbăr, Jud. Sibiu

0369 435 319

programare@policlinicamedica.ro