Verificare imunologică

 

Sănătatea fiecăruia dintre noi este cel mai important aspect al vieții noastre, pentru noi înșine și pentru cei de lângă noi. Pentru a o îngriji așa cum se cuvine, trebuie să fim informați, atât asupra stării ei actuale, cât și asupra felului în care poate evolua.

Pentru că este mai simplu să prevenim decât să tratăm și pentru că sănătatea dumneavoastră este importantă pentru Policlinica Medica, vă invităm să găsiți alături de noi răspunsul câtorva întrebări:


o    Sunt sănătos?

o    Care este nivelul imunității corpului meu?

o    Care sunt metodele mele de a mă proteja împotriva atacurilor nocive din mediul extern?

o    Cât este de benefică alimentația mea pentru sănătate?

o    În ce fel îmi influențează stilul de viață sănătatea?

o    Ce pot să fac pentru a-mi crește imunitatea?


Pentru că ÎMPREUNĂ suntem o ECHIPĂ, vom afla aceste răspunsuri și soluțiile pentru problemele identificate, în așa fel încât imunitatea dumneavoastră să nu devină o grijă cotidiană.


Ce trebuie să fac?

Să vin la Policlinica Medica și să aflu nivelul de antioxidanți din organismul meu, cu ajutorul scanner-ului Biofotonic. În doar 2 minute voi afla răspunsurile acestor întrebări prin obținerea scorului de carotenoizi și ce trebuie să fac în continuare pentru a-mi proteja sănătatea.


Ce indică scorul de carotenoizi din piele?

Acest scor indică starea generală în care se află sistemul de apărare antioxidant, ce acționează împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi. Sistemul de apărare antioxidant este format din antioxidanți extrinseci și intrinseci. Atât antioxidanții intrinseci, cât și antioxidanții extrinseci sunt obținuți din alimentație. Pentru a avea un sistem de apărare antioxidant optim, e important ca în alimentație să avem incluși nutrienții necesari.

Tehnologia pe care se bazează funcționarea acestui scanner este o metodă optică cunoscută sub numele de spectroscopie de rezonanță Raman. Această tehnologie este folosită de mulți ani în laboratoarele de cercetare și mai recent în investigațiile cu privire la carotenoizi în sistemele biologice.

Pentru a atinge maximul nivelului de sănătate și de a-l menține pe tot parcursul vieții este necesar să avem o nutriție sănătoasă formată din antioxidanți, micronutrienți și macronutrienți.


Ce reprezintă valorile scalei ?

o    Roșu: > 20,000 este un scor foarte scăzut. Acesta înseamnă un stil de viață dezorganizat și  o alimentație neadecvată, nu se consumă suplimente nutritive sau acestea nu sunt de calitate, astfel nu au niciun efect.

o    Portocaliu: 20,000-30,000 este un scor scăzut. Înseamnă un stil de viață oscilant și o alimentație săracă în substanțe nutritive.

o    Galben: 30,000-40,000 este un scor acceptabil. Înseamnă un stil de viață care îmbină tendințe sănătoase și momente de delăsare și o alimentație relativ sănătoasă, care necesită un consum mai mare de substanțe nutritive - legume, fructe și/sau suplimente.

o    Verde: 40,000-50,000 este un scor bun. Înseamnă un stil de viață preponderent sănătos și o alimentație relativ bogată în legume, fructe și/sau însoțită de suplimente nutritive bune.

o    Albastru: < 50,000 este un scor foarte bun. Înseamnă un stil de viață echilibrat și o alimentație corectă, care menține imunitatea la cote ridicate, fiind caracterizată printr-un consum echilibrat de legume și fructe și/sau suplimente nutritive de calitate superioară.


În urma obținerii acestor informații cu siguranță am reușit să înțelegem mai bine că imunitatea este o funcție a organismului care îi asigură supraviețuirea.

Astfel este foarte important să știm nivelul nostru de antioxidanți din organism, să cerem sfatul unui specialist și să știm exact ce avem de făcut în scopul sănătății noastre pe termen lung. .

În echipă vom reuși să identificăm stilul corect de viață și de alimentație, în vederea îmbunătățirii și menținerii sănătății noastre și a familiilor noastre.