Fișa auto

Acte necesare:

  • Buletin / carte de identitate
  • Adeverinţa medicală de la medicul de familie


În cadrul serviciului de AVIZARE COMPLETĂ A FIŞEI MEDICALE ŞI A AVIZULUI PSIHOLOGIC NECESARE PENTRU OBŢINEREA PERMISULUI DE CONDUCERE şi a reînnoirii vizei medicale, Policlinica Medică vă oferă:

-   Avize medicale pe toate specialităţile (medicină internă, chirurgie, neurologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL);

-   Încheierea fisei medicale de către medicul coordonator şi stampila instituţiei, autorizată de către Direcţia de Sănătate Publică Sibiu şi recunoscută de către Serviciul Poliţiei Rutiere Sibiu;

-   Avizul psihologic.

IMPORTANT: Pentru confortul clienţilor noştri, am reunit toate specialităţile medicale necesare pentru completarea fisei auto în cadrul aceluiaşi program (comisie de medici examinatori). Astfel, nu veţi fi nevoiţi să pierdeţi mai multe zile sau să vă deplasaţi la mai multe cabinete medicale din oraş. Fişa medicală vă este eliberată pe loc, după efectuarea examinărilor.

Legislaţia în vigoare impune ca pentru obţinerea permisului de conducător auto de toate categoriile, candidatul să fie apt din punct de vedere medical şi psihologic. 

Policlinica Medică execută în regim rapid toate examinările medicale clinice şi paraclinice necesare eliberării fisei medicale auto şi a avizului psihologic precum şi încheierea acestora. Fişa de aptitudine medicală mai este necesară şi la preschimbarea permisului de conducător auto, la expirarea acestuia sau în caz de pierdere.

Formularele se pot obţine gratuit de la sediul Policlinicii Medica.

De asemenea, vă oferim şi fisa de şcolarizare cu fotografia tip aferenta.