Despre noi

Înfiinţată în anul 2001, Policlinica Medica este o societate cu capital integrat privat românesc care a cunoscut o ascensiune continuă în cei 13 ani de activitate.
În primii ani de activitate Policlinica Medica s-a remarcat prin servicii de medicina muncii şi siguranţa circulaţiei, urmând apoi o dezvoltare firească pe piaţa serviciilor medicale private din Sibiu.
Din dorința de a-şi consolida poziţia Policlinica Medica a dezvoltat o gamă largă de cabinete medicale de specialitate şi de servicii medicale de diagnostic şi exploatări funcţionale.

Misiunea

Policlinica Medica își propune ca prin investițiile în aparatura medicală modernă și performantă, și lărgirea constantă a ariei de acoperire a serviciilor medicale să asigure satisfacția din toate punctele de vedere a pacienților și a propriilor angajați.

Servicii oferite de Policlinica Medica:

  • Fișă port-armă.

 

Având în prim plan grijă pentru sănătatea clienților săi, dar și pentru a realiza un act medical de înaltă calitate, Policlinica Medica oferă clienților un mediu curat, elegant și familial.

”Ai Grijă de Tine!” este ceea cei îşi doreşte Medica pentru pacienţii săi, încercând să rămână la standardele dorite printr-o gamă largă de servicii, parteneriate încheiate cu farmacii, cabinete stomatologice.
Cooptarea unei echipe de medici competenți și recunoscuți, cât și prezența unui personal auxiliar bine pregătit sunt menite să consolideze locul ocupat de Policlinica Medica pe piața de profil din Sibiu şi nu numai.

”Ai grijă de tine!”, iar Policlinica Medica îți va răsplăti fidelitatea cu multă grijă pentru sănătate!
Profesionalismul şi experienţa cadrelor medicale care activează în cadrul Policlinicii Medica, au contribuit la creşterea şi dezvoltarea sigură a acestor specialităţi.